Бързи води в метрото за Деня на водата

Бързи води в метрото за Деня на водата
Дейността на Сдружение „Българско каяк общество“ е насочена към развитието на спортовете, практикувани в бързи води, както и към запазването на реките ни в естествения им вид. Снимка: Българското каяк общество
A A+ A++ A

Води от различни краища на България и чужбина се появиха в столичното метро по случай 22 март – Световния ден на водата. По традиция "Българското каяк общество" отбелязва този ден, като напомня за себе си и буйните води, по които се спускат каякарите.

Изложбата, организирана със съдействието и подкрепата на „Софийска вода“, „Веолия“ и Студио за дигитален печат „360°“, е в източния вестибюл на метростанция „Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Освен ефекта от контраста с градската среда, експозицията използва обстановката, за да напомни на хората, че все още има красиви места и отговорността те да бъдат запазени е обща. Показани са кадри, запечатали мигове от едни от най-интересните точки в България и чужбина.

Дейността на Сдружение „Българско каяк общество“ е насочена към развитието на спортовете, практикувани в бързи води, както и към запазването на реките ни в естествения им вид.

За тези, които нямат възможност да отидат на място, всеки ден в сайта www.whitewater-bg.org ще бъде публикувана по една снимка от галерията.

#столичното метро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Околна среда
Последно от Околна среда

Всички новини от Околна среда »

Акценти

Инбет Казино