Таня Андреева ще съди Десислава Атанасова от ГЕРБ

Таня Андреева ще съди  Десислава Атанасова от ГЕРБ
Таня Андреева не вижда нередности при възлагането на обществена поръчка в Министерството на здравеопазването. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Министърът на здравеопазването Таня Андреева съобщи на пресконференция, че ще заведе дело за клевета срещу Десислава Атанасова.

Повод за намеренията на Андреева са изявленията на предшественичката й за обществена поръчка в Министерство на здравеопазването.

„На 21 декември 2013 година са започнали три обществени поръчки в Министерството на здравеопазването. Една от тях е обществена поръчка за осигуряване на комуникационна свързаност, поддръжка на информационно-комуникационните системи за срок от 3 години. Никъде не фигурира изграждането на информационна система. Системата е изградена през 2009 година. Крайният срок за подаване на документи за поръчката е 31 януари 2014 година. Тази процедура не е приключила. Няма класиран кандидат. Не разбирам как така тази обществена поръчка е направена за някой определен, тъй като този определен все още не е определен практически, обясни  Андреева, цитирана от "24 часа".

#Таня Андреева #Десислава Атанасова #Андреева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници