Анджи се тревожи какво ще пише в книгата на Анистън

Анджи се тревожи какво ще пише в книгата на Анистън
Анджи се страхува какво ще пише в автобиографията на Джен. Снимка: metro.co.uk
A A+ A++ A

Анджелина Джоли, която преди близо девет години разведе Брад Пит с тогавашната му съпруга Дженифър Анистън, днес е загрижена от възможността Джен да напише книга, в която да издаде подробности за своето минало.

Всеизвестно е, че Анджи и годеникът ѝ Брад се влюбиха на снимачната площадка на общия си филм „Мистър и мисис Смит“ през 2005 г. По това време Брад беше уж щастливо женен за звездата от „Приятели“, но след като се влюби лудо в брюнетката, той набързо прекрати брака си с Анистън.

Източник, близък до Джоли, твърди пред списание Now следното: „През последните години Анджелина работи усилено, за да изгради образа си на добър човек, който го е грижа за нещастието на другите. Тя не иска имиджа ѝ на крадла на чужди съпрузи отново да изплува на повърхността“.

Дженифър, която от своя страна в момента е сгодена за актьора Джъстин Теру, вече е започнала преговори да напише своята автобиография. Източникът добавя: „Ако Джен подпише договор да напише книгата, в нея ще има всичко за Брад и Анджи. Това е една важна история от нейния живот и няма как да я пропусне“.

#Анджелина Джоли #Дженифър Анистън #Брад Пит #Джъстин Теру

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници