Дженифър Лорънс се оттегля от киното за година

Дженифър Лорънс се оттегля от киното за година
Дженифът Лорънс се оттегля от киното поне за година. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

След като спечели „Оскар“ и след няколко успешни участия, Дженифър Лорънс реши да си почине една година от киното. Все пак в последните 12 месеца актрисата се е снимала в осем филма, съобщи в. „Сън он сънди“.

Плановете на 23-годишната звезда разкри продуцентът Харви Уайнстийн, който работи с нея по филма „Наръчник на оптимиста“. С ролята в него тя спечели „Оскар“ за най-добра актриса миналата година.

„Тя ще си вземе дълга почивка – една година, и няма да прави нищо. Работеше нонстоп и заслужава да си почине“, каза продуцентът, който защити и решението на Дженифър Лорънс да не присъства на церемонията на наградите БАФТА в Лондон.

„Дженифър е прекалено любезна и прави услуги, съгласява се да се снима във филми като „Американска схема“, вместо да си почине. За „Игрите на глада“ тя сключи договор, докато беше още твърде млада и не осъзнаваше колко това ще доминира в живота ѝ“, каза продуцентът.

Дженифър Лорънс планира да купи къща във Великобритания с приятеля си Никълъс Холт. Те вече са избрали имота, пише БТА. За играта ѝ във филма „Американска схема“ Лорънс е номинирана за награда „Оскар“ за най-добра актриса в поддържаща роля.

#Дженифър Лорънс #Оскар #БАФТА #Лондон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници