Радан Кънев и Николай Бареков във война: „Кой харчи турски пари?“

Радан Кънев и Николай Бареков във война: „Кой харчи турски пари?“
Протестът в Пловдив на 14 февруари. Снимка: www.pan.bg
A A+ A++ A

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков влезе в задочен конфликт с говорителя на Реформаторския блок Радан Кънев.

Радан Кънев заяви пред Би Ти Ви, че протестът в Пловдив и погромът над Джумая джамия са движени от „ръката на посткомунистическата мафия“, която според него винаги се протяга в предизборна ситуация.

Кънев обясни, че има основателна причина да търсим връзки между „групировката“ около Николай Бареков и ВМРО, от една страна, и ДПС, от друга.

„Ахмед Доган не е лидер на българските турци, а е бизнес лидер на България. Той злоупотребява с българските турци“, каза още Радан Кънев.

Тези коментари не се харесаха на Николай Бареков, който заяви, че Кънев е „нелепо лице, представящо се за политик, което се опита да внуши в най-гледаната телевизия, че Бареков и Каракачанов са запалили етническата черга с протеста пред джамията в Пловдив“.

„Известният в обществото като Рамадан Кунев (Радан Кънев) забравя, че е член на формация, която е изцяло финансирана и спонсорирана с парите на турското неоосманистко правителство и с посредничеството на проислямския екстремист Касим Дал. На г-н Кунев ще напомня, че агитките в Пловдив бяха предвождани от техния кмет на Карлово Емил Кабаиванов, който е зам.-председател и доскорошен председател на СДС“, коментира Бареков на сайта си.

Радан Кънев му отговори с коментар във Фейсбук: „Жълти зъбки и нерви лабави... На някой не му издържаха нервите. Ще си поговорим за партийно финансиране, значи...“

#Николай Бареков #Бареков #Радан Кънев #ДСБ #България без цензура #Реформаторския блок #ДПС #Пловдив #Ахмед Доган

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници