Чичо Чарли се жени отново, този път с предбрачен договор

Чичо Чарли се жени отново, този път с предбрачен договор
Чарли Шийн е решил да мине под венчило с порно звездата Брет Роси. Снимка: guardianlv.com
A A+ A++ A

Въпреки шегите, които Чарли Шийн си направи преди време относно своята бъдеща сватба, той все пак наистина ще се ожени за гаджето си. Този път обаче ще е с предбрачен договор в джоба. Състоянието на звездата от сериала „Двама мъже и половина“ е оценено на 125 млн. долара и той не смята да се лиши от половината, в случай че бракът му не потръгне.

Макар да настоява за документа, Чарли е споделил, че ще бъде щедър с Роси, ако се стигне до развод, защото я вижда като своята сродна половинка. „Чарли със сигурност ще подпише предбрачен договор, за всеки случай. Той ще бъде щедър към Роси, но трябва и да пази финансите си, макар че не смята, че ще се стигне до развод, тъй като вижда в Брет своята „сродна душа“. За него договорът е просто формалност. Той не смята, че Брет е с него заради парите му. Този път е различно“, каза източник, цитиран от Female First.

Когато се разведе с третата си жена Брук Мюлер, тя получи по 300 000 долара за всяка от трите години, в които му беше съпруга, както и половин милион долара веднага след като се ожениха. Освен това дамата има на разположение имение в Бевърли Хилс, което е на цена 2,35 млн. долара.

Когато се женеше за Денис Ричардс, той също бе съветван да подпише предбрачен договор, но отказа. В момента актрисата получава по 55 000 долара месечно под формата на издръжка за дъщерите им Сам и Лола.

#Чарли Шийн #Брет Роси #Денис Ричардс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници