Полусестрата на Джулия Робъртс се е самоубила

Полусестрата на Джулия Робъртс се е самоубила
Полусестрата на Джулия може да се е самоубила заради комплекс от успеха на Джулия.
A A+ A++ A

Полусестрата на Джулия Робъртс, за която във вторник беше обявено, че е намерена мъртва във ваната си в неделя (9 февруари), не е починала от свръхдоза наркотици, каквито бяха първите подозрения, а по-скоро се е самоубила.

37-годишната Нанси Моутс, която работеше като асистент в киното, е оставила предсмъртно писмо за своите близки и приятели. Говорителят на полицията в Лос Анджелис е потвърдил наличието на предсмъртна бележка, което потвърждава тезата за самоубийство. Въпреки това в дома на Нанси са намерени и силни лекарства опиати, без наличието на рецепта за тях.

Лейтенант Фред Коръл от полицията в Ел Ей каза в понеделник следното: „Все още не можем да обясним ролята на лекарствата в този тъжен инцидент. Очакваме доклада от аутопсията, което може да отнеме до 10 седмици“.

Ненавременната смърт на Моутс веднага отприщи слуховете, че е предизвикана от завистта на по-малката сестра към успеха на Джулия. Въпреки че Робъртс обяви, че е шокирана и съкрушена от смъртта на Нанси, а освен това отмени и всичките си работни ангажименти през идните дни, все пак се появиха твърдения, че тя е пренебрегвала умишлено сестра си, че я е комплексирала със своята външност и е отказвала да ѝ помага в кариерата.

#Джулия Робъртс #Нанси Моутс #Лос Анджелис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници