Бареков готви Росен Петров за шеф на МВР

Бареков готви Росен Петров за шеф на МВР
Бареков иска Росен Петров за вътрешен министър. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

На пресконференция на партиите „България без цензура“ и ВМРО в понеделник, на която се обсъди евентуална бъдеща коалиция, лидерите на двете политически движения разгледаха общите си цели. Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов заяви, че в обществото има два сериозни проблема - липсата на национална политика и бедността.

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков от своя страна обяви, че неговата партия вече е трета политическа сила. Той коментира и присъединяването на Росен Петров към партията.

„Защо Росен Петров да не стане вътрешен министър? Той това е учил и това е завършил. Имахме вътрешен министър, който беше завършил ВИФ, и министър-председател, който не знаеше чужд език. Росен говори шест езика“, заключи Бареков.

Мога да кажа „конгретюлейшън“, пошегува се Росен Петров. „Аз уважавам Бойко Борисов, но той е експерт в противопожарната дейност. МВР подслушват, защото нямат агенти на терен. Аз като учих, имах агенти, които можеха да ми кажат кой е откраднал две чушки от пазара. Вотът на недоверие на тема „сигурност“ звучи странно. Престъпността разцъфтя по време на управлението на ГЕРБ. Нормално е Цветан Цветанов да се оттегли от политиката, докато срещу него текат съдебни дела“, коментира Росен Петров.

#Николай Бареков #Росен Петров #МВР #Цветан Цветанов #ВМРО #България без цензура #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници