Борисов ли е новият кредитор на Прокопиев?, попита Бареков

Борисов ли е новият кредитор на Прокопиев?, попита Бареков
Николай Бареков. Снимка: afera.bg
A A+ A++ A

Скандалът между лидера на „България без цензура“ и Иво Прокопиев се задълбочава. Бареков обвини Прокопиев, че служи като адвокат на Бойко Борисов. Повод за изявленията е решението на Иво Прокопиев „Икономедиа“ да заведе дела срещу вестниците „Телеграф“, „Монитор“, „Уикенд“, „Всеки ден“ и Николай Бареков, защото без разрешение те са използвали снимки, собственост на „Капитал“.

Заплахите на „Икономедиа“ за съдебни дела срещу мен заради популяризирането на няколко снимки са елементарен опит на Иво Прокопиев да бъде адвокат на Бойко Борисов в най-дивите му СИК-аджийски години. Длъжен съм да напомня, че снимките на бившия министър-председател Борисов от рождения ден на рекетьорската групировка СИК, когато се изживява като пресаташе на Маргините и Пашата, са взети от ретроспективния филм „Имало едно време на Изток“ с режисьор Демир Янев. Филмът се разпространява свободно в сайтове с видеоканали и достъп до него има всеки български интернет потребител“, коментира Николай Бареков.

Бившият шеф на ТВ7 обясни, че по никакъв начин не оспорва, че оригиналното авторство на тези кадри е на „Икономедиа“.

Положителното е, че Прокопиев публично защитава Бойко Борисов и тъмното му минало, защото по този начин открито заема неговата страна и така ориентира аудиторията си за позицията на „Икономедия“ по връщането на ГЕРБ и техните олигархични кръгове на власт“, допълни Бареков.

Лидерът на „България без цензура“ коментира, че Прокопиев веднъж вече бе заложил редакционната си политика като обезпечение по банков кредит.

Въпросът е Борисов ли е новият кредитор на Прокопиев?“, попита той.

#Николай Бареков #Бареков #Иво Прокопиев #Прокопиев #Капитал #Бойко Борисов #Борисов #Икономедия #„България без цензура“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници