Окончателно: Зита-Джоунс и Дъглас са заедно

Окончателно: Зита-Джоунс и Дъглас са заедно
Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас със семейството си в публиката на „Супербоул“. Снимка: www.popsugar.com
A A+ A++ A

След шестмесечна раздяла Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас се събраха окончателно в името на децата и дори демонстрират семейно щастие. Гордата двойка излезе в неделя в компанията на децата си – дъщеря им Карис и сина им Дилън, и четиримата се отправиха от Манхатън към Ню Джърси, за да гледат мача от Суперкупата (финала на шампионата по американски футбол).

69-годишният Майкъл и 44-годишната му съпруга Катрин се разделиха през август миналата година, „за да си дадат почивка един от друг“. Изглежда обаче, двамата са успели да изгладят различията си и да се помирят. Те дори са забелязани отново да носят брачните си халки.

Двамата са женени от 14 години (от 2000 г.), след като бяха гаджета около две години. Семейството им претърпя няколко удара на съдбата, които разклатиха доста отношенията им. Първо големият син на Майкъл влезе в затвора за трафик на наркотици, после той се разболя от рак през 2010 г., от който успя да се излекува успешно. Накрая и Катрин се разболя, но от биполярно разстройство и дори влезе в психиатрична клиника, за да се лекува.

Наскоро Дъглас се появи в шоуто на Джей Лено и сподели, че преговорите между него и жена му да се съберат отново вървят добре, благодарение на неговите усилия в тази посока.

#Катрин Зита-Джоунс #Майкъл Дъглас #Манхатън #Ню Джърси #Джей Лено

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници