Страхил Ангелов се чуди, защо от БСП искат да го накажат

Страхил Ангелов се чуди, защо от БСП искат да го накажат
Нямам усещане да съм черната овца в БСП, заяви Ангелов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Нямам усещане да съм черната овца в БСП. По-различен – може би да, но това не ме прави черен”, заяви депутатът от Коалиция за България Страхил Ангелов в предаването „Всяка неделя“ по Нова телевизия.

Коментарът е по повод посещение в Дамаск на председателят на групата за приятелство със Сирия в парламента Страхил Ангелов, което предизвика реакции у нас.

Социалистът е учуден от отношението на съпартийците си, след като се чуха призиви да бъде наказан, включително от страна на членове на кабинета.

Министри не може да искат наказание за депутат”, категоричен беше народният представител и уточни: „Не съм получавал наказание. Не мисля, че има за какво да ме наказват”.

Той обясни, че посещението му в Сирия не хвърля сянка върху политиката на България.

Това, че придаваме тенденциозност може да наруши отношенията ни с една или друга страна, особено в Близкия изток. По отношение на региона трябва да заемем една доста по-балансирана позиция”, убеден е Страхил Ангелов.

Според него, проблемите с бежанците у нас не може да бъде решен без участието на страната, от която идват. Той заяви също, че бежанците не бягат от режима на Башар Асад, а от ислямистите: „Преди да замина посетих три бежански центъра у нас и много от сирийците казаха точно това”.

#Страхил Ангелов #БСП #Ангелов #Сирия #Дамаск #Башар Асад

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници