Борисов: Няма да ходя в ДАНС - арестувайте тези, които подслушват

Борисов: Няма да ходя в ДАНС - арестувайте тези, които подслушват
Бойко Борисов посети Силистра за среща с младежи от ГЕРБ Силистра, Шумен, Варна, Добрич, Русе, Разград и Търговище. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Настоявам, като лидер на опозицията, прокуратурата да възложи на надлежните органи, да открият тези, които продължават да ми превръщат дома в „Биг Брадър“, в обществено място и достояние“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов каза, че няма да отиде в ДАНС, за да бъде разпитан за сигнала за подслушване.

"От къде, на къде? Щели да ме разпитват за това, че ме подслушват. Не. Намерете ги, арестувайте ги и ги вкарайте в затвора. Това е задачата, а не да ме викат да правят панаир в ДАНС. Аз няма да отида", категоричен е Бойко Борисов.

"Сега се опитаха разцеплението на БСП да ми го припишат на мен. Как става това? Излиза една госпожа и казва: "Имам запис". Аз затова отидох, и подадох сигнал", посочи той.

"Аз не съм подал сигнал да ме разпитват, а в сигнала много ясно съм описал, казвам го заради платените медии, че в предаването на Милен Цветков по "Нова телевизия" съм слушал как се говори, че в моя дом е имало среща, която е била записана", отбеляза бившият премиер.

Според него "всеки човек си има дом, има си стаичка, има си спалня, има си кътче и това е защитено от Конституцията".

За коалиция с „АБВ“ Борисов каза: "Както ви отговорих, че няма, няма, няма, няма. Това могат да ме питат, те са длъжни да ме питат заради техните читатели, зрители или слушатели. Вие може да ме питате да знаете как, като структура и организация, да си подреждате събитията".

Във връзка с БСП, председателят на ГЕРБ обясни, че в първия ден след шока, който "АБВ" са нанесли на партията, близки до"Позитано" 20 са заговорили, че това е разширяване на БСП.

"Че всъщност не става въпрос за цепене, а за разширяване - затова две листи. След като БСП се разширява с две листи, на нас ни отива да се разширим с 3 листи. Затова го казах. Иронизирам ги, защото тези писачи там са жалки и смешни. Срам за журналистиката, срам за социологията, срам за политологията. Не може с двама напуснали ГЕРБ депутати да кажеш, че ГЕРБ се разцепи", каза още Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #подслушване #АБВ #БСП #ДАНС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници