Станишев: Сега имаме държава, преди Борисов ходеше като Господ

Станишев: Сега имаме държава, преди Борисов ходеше като Господ
Най-сетне имаме държава, която се основава на институции и правила, заяви от парламентарната трибуна лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Най-сетне имаме държава, която се основава на институции и правила, заяви от парламентарната трибуна лидерът на БСП Сергей Станишев.

„Преди държавата се управляваше като лична собственост, държавата беше окупирана от групировка, начело с ГЕРБ“, коментира още Станишев, цитиран от БГНЕС.

Той поясни, че до преди 7-8 месеца министър-председателят се явяваше в Народното събрание като Господ, раздаваше оценки, правеше си пиар и си тръгваше.

„Сега зa първи път от години имаме изпълнителна власт, която се отчита и пред българското общество, и пред българския парламент. Правителството прави обратното на това, което правеше Бойко Борисов и правителството на ГЕРБ, и го прави с последователност и решимост. От първия ден имаме ясна социална ангажираност, това правителство направи повече социални неща за 6 месеца, отколкото Борисов за 4 години“, подчерта лидерът на БСП.

#Сергей Станишев #Станишев #Борисов #БСП #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници