Камерън Диас: Като моето тяло може да има всеки

Камерън Диас: Като моето тяло може да има всеки
Камерън Диас изглежда феноменално. Снимка: www.listal.com
A A+ A++ A

Актрисата Камерън Диас е на 41 години, но тялото ѝ продължава да буди възхищение. Медиите и хората коментират дори повече физиката ѝ, отколкото нейния талант. И въпреки че за мнозина тялото на Диас изглежда непостижимо, тя твърди точно обратното: „Всеки може да има като моето тяло. Наистина всеки може да го постигне, но то няма да изглежда по същия начин. Става въпрос за това да познаваш тялото си и да му доставяш правилната храна и необходимото движение“, каза звездата, цитирана от Female First.

Камерън похвали колежката си Гуинет Полтроу и дори я даде за пример като жена, която изглежда все по-добре, защото знае как да се поддържа.

„Гуинет е перфектното доказателство как може да извадиш на показ естествената си красота“, заяви Диас.

По едно време Камерън се бе притеснила за остаряването си и започна да си слага инжекции с ботокс. Тя обаче бързо ги спря, защото осъзна, че те няма да я направят по-млада. „Когато си слагаш ботокс, познай какво... продължаваш да остаряваш. Може да не виждаш бръчките, но на клетъчно ниво процесът на стареене не спира. Всъщност ни е толкова се тревожим за фасадата на нещата, а не какво става под нея“, каза пред Extra актрисата.

#Камерън Диас #Гуинет Полтроу

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници