Бареков настоява за ексхумация на Мишо Бирата

Бареков настоява за ексхумация на Мишо Бирата
Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков настоява за ново разследване на смъртта на бизнесмена Михаил Михов – Мишо Бирата. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков настоява за ново разследване за смъртта на бизнесмена Михаил Михов – Мишо Бирата. Той пусна сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров, в който настоява за ексхумация на тялото и международна съдебно-медицинска експертиза.

„През последните дни бях посетен в качеството ми на общественик и политик от приятели и близки на семейството на г-н Михов и на жена му Елена. Бях помолен да направя тази юридическа постъпка директно до Вас, с искане за незабавна ексхумация на тялото на Михаил Михов. Другото искане, което отправям към Вас, е назначаване на международна съдебно-медицинска експертиза, която да установи има ли наличие на вещества, които дори и в минимални дози, инжектирани подкожно или венозно, могат да предизвикат незабавна смърт, която носи белезите на инфаркт или мозъчен удар“, се пише в сигнала на Бареков, публикуван в личния му блог.

Припомняме ви, че Мишо Бирата почина през март 2011 година в хотелски апартамент в комплекс „Правец Ризорт“. Като причина за смъртта беше посочен инфаркт. Експертите обаче все още се съмняват в тази версия.

#"България без цензура" #Николай Бареков #Михов #Бареков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници