Местан: Нямам ресурс да подслушвам когото и да било

Местан: Нямам ресурс да подслушвам когото и да било
Лютви Местан е категоричен, че няма време за „брътвежите“ на Местан. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Аз не мога да определя като сериозно твърдението, че аз бих могъл да разполагам с какъвто и да е ресурс да послушвам когото и да е.“

Това каза в парламента в четвъртък председателят на ДПС Лютви Местан във връзка с твърдението на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, че той стои зад подслушването му.

Според него на Борисов му се губи разликата между политическия анализ и предположението, което се прави на база на политическия анализ и позоваването на факти.

„Аз не се позовавам на факти, когато твърдя, че е възможно да има и други разкрития за управлението на Борисов и ГЕРБ“, подчерта Местан.

Във връзка с искането на Бойко Борисов да бъде оповестено съдържанието на разговорите между Лютви Местан и Пламен Орешарски, Местан обясни: „Разговарям почти всеки ден с Пламен Орешарски, предварително давам съгласието си всички тези разговори да станат публични, ако някой ги е записал, нека ги публикува без редакция“.

Той бе категоричен, че няма да се занимава с „брътвежите на Борисов“, при положение че парламентът има много сериозен дневен ред.

#Лютви Местан #ГЕРБ #Бойко Борисов #Пламен Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници