Първанов: Не съм се срещал с Борисов от години

Първанов: Не съм се срещал с Борисов от години
Първанов е категоричен, че ще съди в. „Галерия“.
A A+ A++ A

„Никога не съм бил в Банкя. Не знам къде е къщата на Бойко Борисов. Ще съдя редакцията на този вестник за публикацията, в която твърди, че има запис от моя среща с Борисов там.“

Това заяви Георги Първанов по Нова телевизия в четвъртък във връзка с публикация във вестник „Галерия“, в която се посочва, че има запис от среща между него и бившия премиер Бойко Борисов в Банкя.

На повторно зададен въпрос дали е имал срещи с Борисов някъде другаде, Първанов добави:„"От години не съм срещал Бойко Борисов. Може би откакто той беше премиер, когато срещите ни бяха официални“.

Припомняме, че в сряда пред Нова телевизия главната редакторка на вестник „Галерия“ Кристина Патрашкова заяви, че Първанов й е телефонирал след публикацията, за да й каже, че от дълго време не се е виждал с Борисов. Тя подчерта, че Първанов й е казал това малко преди да гостува в телевизията, но от вестника разполагат с друга информация и срещата между Борисов и Първанов „е сравнително отскоро“.

Във вчерашния си брой в. „Галерия“ съобщава, че в редакцията на изданието „"има аудиозаписи от среща в Банкя между Бойко Борисов, Георги Първанов и Румен Петков“. Според изданието Борисов „обещал да поеме финансирането на кампанията за евроизборите“. Патрашкова заяви, че за момента няма да предоставят записа, защото искат да се случи истински дебат по същество в българското общество.

#Банкя #Бойко Борисов #галерия #Кристина Патрашкова #Георги Първанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници