Шон Пен и Чарлийз Терон потвърдиха, че са двойка

Шон Пен и Чарлийз Терон потвърдиха, че са двойка
Шон Пен и Чарлийз Терон потвърдиха, че са заедно. Снимка: indiatoday.intoday.in
A A+ A++ A

Шон Пен и Чарлийз Терон потвърдиха, че са двойка, без да дават официално изявление. Двамата се появиха заедно на неговото благотворително събитие в събота вечер в Бевърли хилс, посветено на набирането на средства за Хаити.

Според очевидци двамата актьори не са откъсвали очи един от друг и въпреки че са заедно едва от няколко седмици (бяха забелязани за първи път заедно на почивка в Хавай миналата седмица), явно вече са готови да разкрият чувствата си публично. Все пак те пристигнали на събитието поотделно, но седнали на една маса, и то един до друг, като на няколко пъти си разменяли нежности и целувки.

Пен дори запознал Терон с майка си Айлийн Пен, както и с дъщеря си Дилън Пен, които били на тяхната маса, което значи, че нещата помежду им трябва да са сериозни. Очевидец разказва пред списание People следното: „Шон обгръщаше с ръка Чарлийз през цялата вечер. Тя пък му шепнеше нежно в ухото и се кикотеше. По всичко си личи, че са заедно!“.

След развода си с Робин Райт преди 4 години, 53-годишният носител на „Оскар“ имаше връзка с модела Петра Немцова и с актрисата Скарлет Йохансон. 38-годишната Чарлийз пък не е имала сериозна връзка след раздялата си през 2010 г. със своя дългогодишен приятел – ирландския актьор Стюарт Таунсенд.

#Шон Пен #Чарлийз Терон #Робин Райт #Хаити

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници