Джоли плени сърцето и на своя треньор

Джоли плени сърцето и на своя треньор
Джоли е минала на нисковъглехидратна диета заради роля.
A A+ A++ A

Анджелина Джоли може и да е кралицата на екшъна, но дори и тя се нуждае от персонален треньор, за да е във форма. И ето, че тази роля пое австралиецът Люк Хинс.

Фитнес експертът се оказа голям фен на Анджи и не спря да я хвали пред „The Sydney Morning Herald". „Тя е истински професионалист и е най-земният човек, когото познавам. Не стои на телефона и не гледа постоянно през рамото ти". Каза Хинс и добави кое му е направило най-голямо впечатление от познанството му с актрисата до момента.

„Погледна ме в очите и ме попита: „Знаеш ли на кои хора се възхищавам? На тези, които се събуждат всяка сутрин и се питат какво могат да направят за някой друг!". Никога няма да забравя това изречение. То е в мен и ме завладя на толкова различни нива", издаде треньорът.

Докато Брад Пит снима лентата „Fury" в Америка, Джоли е в Сидни, където работи върху филма „Unbroken Down Under". Хинс ще ѝ помага да бъде във форма. Джоли е фен на кикбокса и често прибягва до него, когато трябва да натрупа повече мускули, както за ролята ѝ на Лара Крофт. Освен това в тези моменти тя залага на протеините и минава на нисковъглехидратна диета.

#Анджелина Джоли #Сидни #Брад Пит

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници