Камерън Диас била нещастна като тийнейджърка

Камерън Диас била нещастна като тийнейджърка
Камерън Диас страдала от акне в пубертета. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Известната и вечно усмихната блондинка Камерън Диас била нещастна в своите тийнейджърски години. Тя имала проблем с упорито акне, което било причинено от консумацията на нездравословна храна. 41-годишната актриса признава, че когато била по-млада, обичала да си хапва „джънк фууд", но това се отразило зле на кожата ѝ и я накарало да се страхува да излезе от дома си.

Пред списание Seventeen Камерън споделя: „Може би си мислите, че моят живот винаги е бил невероятен, но имах ужасно акне – дълбоки пъпки, които бяха толкова болезнени, че не исках да излизам от вкъщи. Моите приятели казваха, че не ги забелязват, но аз им отговарях: „Това е единственото нещо, което всеки може да види!". Никакъв коректор или основа не можеха да прикрият кожата ми, унижението което чувствах или болката от тези пъпки. Бях нещастна".

Актрисата споделя още, че заради слабата си фигура можела да си позволи да се храни с всякаква нездравословна храна, без да наддава килограми. Тя опитвала да изчисти кожата си по всякакъв начин, а всъщност не знаела, че пържените и мазни храни били отговорни за хормоналния дисбаланс в организма ѝ. След като Камерън започнала да се храни с по-полезни храни, кожата ѝ веднага се подобрила.

„След като спрях нездравословната храна, аз видях такава голяма разлика, че се чувствах като идиот. Това не само изчисти акнето ми, но и ми даде голямо количество енергия", допълва още звездата.

#Камерън Диас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници