Слави Бинев: Сидеров се държи като главатар на квартална шайка

Слави Бинев: Сидеров се държи като главатар на квартална шайка
Слави Бинев Снимка: www.europe.bg
A A+ A++ A

Волен Сидеров се държи като главатар на квартална шайка, заяви евродепутатът Слави Бинев в студиото на Би Ти Ви по повод писмото от представители на разнородни групи в Европарламента, които бяха възмутени, че лидерът на „Атака” си осигурява лоялност на своите депутати, като ги обвързва финансово.

Според Бинев, критиката на евродепутатите не е дирижирана, защото никой не може да им влияе. Според него поведението на Сидеров обезсмисляло демокрацията и правото на мнение.

Бинев заяви още, че около 39 души от „Атака” са били „държани” от лидера си през 2009 г., но той самият не знаел за това.

Евродепутатът прогнозира, че България няма как да стои настрана от скандалите около „Атака” и истината да не излезе наяве. Според него обществото не обръща внимание на случилото се, защото е свикнало у нас „всеки ден да е панаир”. Бившият съратник на Сидеров посочи Бойко Борисов като основната причина да напусне „Атака”.

„Трудно се карам с хора, но когато се случи е завинаги. Глупостта е основният ми опонент”, отговори Бинев на въпрос в какво се крият различията му с лидера на ГЕРБ.

Той разказа, че когато се включил в „Атака” облаците над партията били сериозни, а той самият имал таланта да ги разпръсва. Бинев твърди, че предпазил Волен Сидеров да допусне още грешки.

„Питах дали се развеждаме по ромски или европейски. За жалост, националистът избра циганския вариант”, допълни той.

#Слави Бинев #Бинев #Волен Сидеров #Сидеров #Атака #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници