Победителят в X Factor – Жана с първи сингъл в началото на 2014

Победителят в X Factor – Жана с първи сингъл в началото на 2014
Жана и Саня Снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

Още в началото на 2014 г. можем да очакваме видео и сингъл от Жана - новият X Factor на България, заяви Саня Армутлиева, която ще продуцира победителката със своята компания Вирджиния Рекърдс.

Пътуване до Лондон също е част от бъдещите планове на Жана, където я очаква среща с важни хора в музикалния бранш, както и и най-вероятно със създателя на X Factor - Саймън Кауъл.

"Това беше моята цел - да стигна до тук" - това заяви развълнувано самата Жана . 

Сериозни музикални планове предстоят и за Наско и Ана-Мария, които се класираха на второ и трето място. По повод рождения ден на Наско, Саня го изненада със специална покана - да придружи Жана до Лондон, а неговият първи сингъл вече се работи от утвърдено име от българския музикален бранш. За Ана-Мария е отреден дует с Богомил - финалиста от първия сезон на X Factor.

Продуцентът на шоуто Маги Халваджиян обобщи успеха на втория сезон и заяви, че работата за участниците едва сега започва. Това потвърди и Заки, който разкри, че за него X Factor е бил истинско пътешествие във времето - връщане към неговите музикални години и поглед към бъдещето на българската музика.

#Жана #X Factor

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници