Станишев: Коментарите на Борисов за икономиката не са реални

Станишев: Коментарите на Борисов за икономиката не са реални
Според Станишев Борисов не е в позицията да говори на тема подслушване, тъй като по негово време официалният бюджет за подслушване нараснал три пъти. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Коментарите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за икономически разпад не почиват на реални данни, заяви председателят на БСП Сергей Станишев.

„Това за икономически и социален разпад е пълна фантасмагория. Трябва да има връзка между това, което приказваш, и реалността, иначе положението е тежко. Казаното не почива на данни, освен на желанието на Борисов, защото не е на власт, да се случи катастрофа. Това няма да се случи. Да забрави“, каза още Станишев.

„ГЕРБ водят партизанска война срещу правителството и парламента. Не знаете кой стои зад протестите. Когато се правеше през месец ноември опит за щурм на парламента, повдигнах въпроса за близките на Бойко Борисов, които участват в тази организация“, коментира социалистът.

Според него Борисов не е в позицията да говори на тема подслушване, тъй като по негово време официалният бюджет за подслушване нараснал три пъти.

„Сега броят СРС-та, използвани от държавата, е намалял близо наполовина спрямо миналата година“, обясни Станишев.

„Кандидатурите за областни управители, предложени от БСП, са много повече от тези, предложени от ДПС“, каза Станишев относно изказване на Бойко Борисов, предава „Фокус“.

#Сергей Станишев #БСП #Бойко Борисов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници