Борисов обвини МВР и ДАНС, че подслушват наред

Борисов обвини МВР и ДАНС, че подслушват наред
„Лютви Местан преди седмица каза, че ще излязат други записи. Аз, на мястото на прокуратурата, щях да го викна да го питам откъде знае, че ще излизат други записи“, посочи Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Подслушват телефони. Подслушват лидерите на опозицията. Искам да предупредя Йовчев и Писанчев да не го правят, защото няма да могат да се оправят после. Подслушват наред“, заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Боросов бе на посещение в Пловдив, където откри детска градина.

Посещението му премина при засилени мерки за сигурност, като всички желаещи да присъстват на събитието са били проверени.

На въпрос дали и той е подслушван, Борисов каза, че съди за това по факта, че от 20 дни не са му се обаждали.

„Това е тежко нарушение на закона, много тежко“, каза още той.

„Лютви Местан преди седмица каза, че ще излязат други записи. Аз, на мястото на прокуратурата, щях да го викна да го питам откъде знае, че ще излизат други записи“, посочи Борисов.

„И понеже знам каква е технологията, подключили са телефона към някой друг телефон, ще източат някой разговор, пак личен, и ще го пуснат в обръщение. Сега, понеже ги гледам масово, че събират данните и викат протестиращи на разпити, искам да попитам кога Йовчев и Писанчев, понеже те се занимават с това, както разбрах, та кога ще извикат Станишев и Местан. Защото двамата, си спомняте, февруари месец казаха… Единият - идете си с мир, иначе ще стане по другия начин. Помните ли? Какъв е другият начин, да идат да ги разпитат. Затова ли ми спретнаха тия протести на Орлов мост?“, коментира Бойко Борисов.

„И Местан каза - ще излязат и други записи. Той откъде знае? Цветанов, когато се произнесе за Бисеров, за когото вие замлъкнахте, медиите, за двама депутати, напуснали ГЕРБ, всеки ден питате, а за Бисеров, заместник-председателя на ДПС, кадровика, 20 години дясна ръка на Доган, човека, който най-рязко ме е атакувал с анкетни комисии, все едно забравихте за него, за висша степен на корупцията става дума. Шефът му дали не е знаел?!“, запита лидерът на ГЕРБ.

„Медиите сте табу и довечера никой няма да го пусне това, искам да се обзаложа с вас. Защото сте под тотален контрол. А Местан знае, че ще излязат мои записи… Да го приберат в прокуратурата и да го питат откъде знае. Кой от ДАНС отива и му докладва? И знаете ли как ще стане? Ще запишат на акаунт на някоя флашка пак някакъв разговор, защото аз говоря с всички, включително може да пуснат и подставено лице да се обади и след това точно този запис ще изтече в медиите. Това ще направят, дали сега, или ще чакат април месец за пред изборите, но ще го направят. И Местан, понеже му е голяма устата, побърза да каже. Приятен контрол“, пожела накрая Борисов на медиите, предава БГНЕС.

#Бойко Борисов #Лютви Места #Христо Бисеров #подслушване #Цветлин Йовчев #Владимир Писанчев #МВР #ДАНС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници