СДС заедно с ДСБ за изваждането на "Синьо единство" от Реформаторския блок

СДС заедно с ДСБ за изваждането на "Синьо единство" от Реформаторския блок
Лидерът на СДС посочи, че прекратяването на преговорите със "Синьо единство" не означава, че партията на Панчугов няма да остане в Реформаторския блок като гражданска платформа. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Позицията на СДС съвпада с позицията на ДСБ по случая с изключването на "Синьо единство" от Реформаторския блок, заяви председателят на партията Божидар Лукарски.

„Аз абсолютно възприемам аргументите на г-н Радан Кънев в това отношение. Подкрепям ги и ги поддържам и СДС е на същото мнение“, каза Лукарски.

"Единият от проблемите, свързан със "Синьо единство" е, че те се опитват да вкарат дебат, какъвто няма, тъй като останалите пет партии сме на съвсем различно мнение и водим конкретни разговори по теми, а те се опитват да вкарват други теми. Но това не е нещото, което е толкова важно", коментира председателят на СДС.

"Това, на което повече бих се спрял, са медийните изяви на г-жа Надежда Нейнски, като се опитват непрекъснато да изкарват наяве неща от преговорите, за които сме си дали дума, че докато не постигнем споразумение няма да се разискват с журналистите и обществеността, което беше една от много грешки, които е допускала Синята коалиция", обясни Лукарски.

Лидерът на СДС посочи, че прекратяването на преговорите със "Синьо единство" не означава, че партията на Панчугов няма да остане в Реформаторския блок като гражданска платформа и в Гражданския съвет, предава БНР.

#СДС #ДСБ #синьо единство #реформаторски блок #Радан Кънев #Божидар Лукарски #Надежда Нейнски #Христо Панчугов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници