Асен Ангелов сменя Камелия Лозанова в Агенцията по заетостта

Асен Ангелов сменя Камелия Лозанова в Агенцията по заетостта
Ангелов има дългогодишен управленски опит в сферата на европейските фондове и международните проекти. Снимка: www.bulgaria-news.bg
A A+ A++ A

Асен Ангелов е назначен за изпълнителен директор на Агенцията по заетостта със заповед на министъра на труда и социалната политика Хасан Адемов.

Бившият шеф на агенцията Камелия Лозанова е освободена от длъжността в съответствие със Закона за администрацията и Устройствения правилник на Агенцията по заетостта, съгласувано с премиера Пламен Орешарски.

Асен Ангелов е доктор по икономика от Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов, и магистър по международни икономически отношения от Университета за национално и световно стопанство – София.

Специализирал е финансов мениджмънт и анализ в Делауерски университет в САЩ.

Има дългогодишен управленски опит в сферата на европейските фондове и международните проекти.

В периода 2005 г. - 2008 г. Ангелов е заемал ръководни длъжности в Агенцията по заетостта като началник сектор „Предприсъединителни фондове“ и началник на отдел „Програми и проекти“.

Работил е като нещатен експерт към 40-ото Народно събрание на Република България в областта на синхронизацията и адаптацията на българското законодателство спрямо европейските директиви и евроинтеграционните процеси.

В периода юни 2008 г. - март 2009 г. е заемал длъжността главен и административен секретар на Държавен фонд „Земеделие“.

#Камелия Лозанова #Асен Ангелов #Агенция по заетостта

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници