Агент на ФИФА: Славчев е готов да играе в Италия

Агент на ФИФА: Славчев е готов да играе в Италия
A A+ A++ A

Агентът на ФИФА Джанфранко Чикети заяви, че Симеон Славчев има необходимите качества и е готов да играе в едно от най-големите първенства в Европа – италианската Серия А.

„Симеон Славчев е един от младите таланти в българския футбол. Той е роден 1993 година и вече направи своя дебют за националния отбор на България. Славчев има договор с Литекс до лятото на 2015 година. Вече вкара 11 гола през този сезон", коментира Чикети пред италианските медии, цитиран от Gong.bg.

„Той е полузащитник от типа на Тиаго Мота, с голям капацитет и добър завършващ удар. Има добри физически данни. В бъдеще той може да се превърне в основен играч", добави агентът на ФИФА.

„Считам, че е готов да играе в Серия А, въпреки че по мое мнение трябва да направи подобрения от тактическа гледна точка, но притежава достатъчно качества, за да го стори."

„Не е невъзможно да видим този футболист в Серия А още през януари. Знам, че Рома, Верона, Киево и Специя имат желание да привлекат Славчев. Със сигурност обаче българският национал е привлякъл вниманието и на други отбори, така че този талант трябва да бъде следен внимателно. Доколкото знам към него има интерес също така от Тотнъм и Монпелие", каза още Джанфранко Чикети.

#ФИФА #Симеон Славчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници