Мариан Кюрпанов: Жоро Илиев ми купи билет за Германия

Мариан Кюрпанов: Жоро Илиев ми купи билет за Германия
Мариан Кюрпанов нарича Дарина Павлова „шефке“. Снимка: likealady.bg
A A+ A++ A

Известният модел и финалист от VIP Brother 2013 Мариан Кюрпанов разкрива пред новия брой на списание LOVE style как покойният Георги Илиев му е помагал в кариерата.

„Той беше собственик на първата модна агенция, в която работих. Имаше симпатии към мен. Тогава бях на 17 години и той ми помогна, когато имах проблем с шенгенските визи, за да изляза в Германия. Каза ми, че трябва да работя навън, защото вижда в мен голям потенциал. Дори ми плати билета до Германия, защото аз нямах пари да си го купя“, разкрива Мариан.

Той отрича да е имал интимна връзка с Дарина Павлова, но споделя, че се обръща към нея с „шефке“. Причината е, че е познавал покойния ѝ съпруг Илия Павлов и е организирал ваканцията на холдинга му в Италия преди години.

Кюрпанов категорично отрича да е гей или жиголо, като нарича тези твърдения „глупости“.

Мариан признава, че веднъж в живота си е бил на крачка от брак с приятелката си Светла. „Исках да се женя за нея, бяхме много близки, но се разделихме в деня, в който направихме четири години заедно. Доста време ми трябваше, за да се съвзема“, откровен е моделът.

#Мариан Кюрпанов #Дарина Павлова #Георги Илиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници