Звезди от „Музикална академия“ пеят за благотворителни цели

Звезди от „Музикална академия“  пеят за благотворителни цели
Борис Гожунов, Ники Захариев и Линда ще пеят в шоуто „Музикална академия“ с благотворителна цел. Снимка: от „Музикална академия“
A A+ A++ A

Борис Годжунов, Ники Захариев и Линда ще пеят в шоуто „Музикална академия“. Всеки от тях ще изпълни по една песен заедно със своята група, за да набере средства за своята благотворителна кауза.

Борис Годжунов и групата на Легендите ще изпълнят неговата песен и на Мими Иванова „Хора и улици“. Историите на Борис Годжунов са толкова завладяващи и интересни, че Стенли и Дичо предложиха да направят подписка, която да представят на продуцентите и Годжунов да остане в шоуто до неговия край.

Ники Захарирев и групата на Талантите ще изпълнят златния хит на Васил Найденов „По първи петли“. Оказа се, че Ники е голям фен на Кичка от ранна детска възраст. В откровен разговор с нея, той й разказа какъв е бил животът му по домовете и как добри хора го осиновяват на 12-годишна възраст. Линда и групата на Актуалните звезди ще изпълнят песента на Adel Someone like you. Сирийката Линда е много лъчезарна.

Всички в академията се опитват да общуват с нея, но английският език определено е бариера за някои от звездите. За да не се чувстват неудобно, Линда помоли всички да говорят с нея на български, защото това ще й помогне да научи езика още по-добре, а тя обеща, ако не разбира нещо, да пита.

#Борис Годжунов #Линда

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници