Пожар на недоволството след Нова година прогнозира „Подкрепа“

Пожар на недоволството след Нова година прогнозира „Подкрепа“
Тренчев обяви, че „Подкрепа“ съдейства на „Ранобудните студенти“ да се срещат с хората на труда - миньори, лекари, шофьори. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на КТ „Подкрепа“ Константин Тренчев прогнозира в студиото на Би Ти Ви, че големият пожар на недоволството на работещите ще пламне малко след Нова година.

Тренчев обяви, че „Подкрепа“ съдейства на „Ранобудните студенти“ да се срещат с хората на труда - миньори, лекари, шофьори.

„Младите хора  сега са онова, което ние мечтаехме през 1989 г. Винаги сме знаели, че тези хора очакват коренна промяна, но с този елит, който мисли единствено и само за пари, държавата няма да се оправи“, коментира Тренчев.

Според него това, което се случва сега, са малки пожари, които се гасят аварийно с милион - два.

„Когато почнат големите пожари - малко след Нова година, няма да има вода и пяна за гасене, няма приходи, ще се теглят заеми“, каза Тренчев.

Той вижда най-големи проблеми в митниците, където смяната на ръководството не е случайна, а също в енергетиката.

„Нужна е рязка смяна на подхода за вземане на решения в енергетиката, там само се краде. Да се прекратят схемите за източване - от столовете на мините и извозването на работниците и ЕРП-тата - по цялата верига се краде“, заяви синдикалният лидер.

В този контекст за синдикалния лидер оставката на кабинета е нещо странично, но тя отваря политически изход от ситуацията.

#Подкрепа #Константин Тренчев #Тренчев #ранобудните студенти #митници #енергетиката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници