Кристалина Георгиева похвали Фандъкова

Кристалина Георгиева похвали Фандъкова
Кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова се срещна днес с комисаря по международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи към Европейската комисия Кристалина Георгиева. Снимка: Столична община
A A+ A++ A

Българският еврокомисар Кристалина Георгиева даде висока оценка на работата на столичния кмет Йорданка Фандъкова по почистването на снега.

Кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова се срещна днес с комисаря по международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи към Европейската комисия Кристалина Георгиева, съобщиха от Столична община.

Кристалина Георгиева даде висока оценка за справянето на града със снегопочистването и увери столичния кмет, че София може да разчита на съдействие и помощ с експерти и техника при възникване на по-сериозни кризисни ситуации, причинени от бедствия, като наводнения, аварии на водопроводната мрежа вследствие на замръзване и пукане на тръби, както и прекъсване на електроснабдяването.

Йорданка Фандъкова и Кристалина Георгиева обсъдиха политиката на Столичната община, свързана с климатичните изменения и енергийната ефективност на сградите и дейностите на общината в подкрепа на най-уязвимата социална група – децата без родителска грижа.

#Кристалина Георгиева #еврокомисар по международно сътрудничество #хуманитарна помощ и реакция при кризи #Йорданка Фандъкова #кмет на София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници