Джордж Клуни: Брад Пит е по-голям от мен и от Ди Каприо

Джордж Клуни: Брад Пит е по-голям от мен и от Ди Каприо
Джордж Клуни не спира да хвали Брад Пит. Снимка: commons.wikimedia.org
A A+ A++ A

В интервю за новия брой на сп. Esquire холивудската звезда Джордж Клуни успява да вдигне завесата за някои свои колеги.

Неговият любимец е Брад Пит и няма случай, в който да не се изкаже ласкаво за него. „От дълго време насам Брад е най-голямата звезда в киното. Той е по-голям от мен, по-голям от Ди Каприо. И аз наистина му се възхищавам за това как се справя с положението. Опитва се да бъде максимално честен. Освен това остава недосегаем. Той е огромна звезда, но не може да достигнеш до него. Разбира се, аз го смятам за много талантлив и умен и всички тези неща. И все пак човек не може да стигне до него“, обясни Джордж.

Актьорът не пропуска детайли и за своя колега Ръсел Кроу, който на екрана е джентълмен, а в живота леко невъздържан и груб. Джордж разказва как той го е нарекъл „предател“, а след това му изпратил книга с поезия в знак на извинение.

Той обясни, че колегата му се оправдал, че думите били извадени от контекста и журналистите не го разбрали правилно. Той се изказал по този начин не само за Джордж, а и за Харисън Форд и Робърт де Ниро. „И това вече наистина ме вбеси. За кой, по дяволите, се мисли този? Може би за Франк Синатра?“, пита Джордж.

#Брад Пит #Ръсел Кроу #Джордж Клуни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници