Сантра напусна „Музикална академия“, певците ще пеят за каузи

Сантра напусна „Музикална академия“, певците ще пеят за каузи
Сантра напусна „Музикална академия“. Снимка: ТВ 7
A A+ A++ A

Отборът на актуалните звезди остана само с двама участници, защото във вторник вечерта зрителите на TV7 решиха шоуто „Музикална академия“ да напусне Сантра. Талантливата изпълнителка отпадна от надпреварата за 100 хил. лв. и загуби музикалния двубой с едва 36,76% от подкрепата на зрителите.

Нейният опонент Етиен привлече 63,24% от вота на аудиторията, а Георги продължава напред по волята на журито, което го спаси с почти пълно единодушие.

В петък участниците в музикалното риалити ще получат още една задача. Всяка от трите групи - легендарни изпълнители, настоящи звезди и млади таланти, ще пее в подкрепа на конкретна кауза. Освен това към всяка от групите ще се присъедини и по един нов изпълнител, който да ги направи по-съпричастни към добрата мисия.

Задачата на отбора на легендите е да пее в подкрепа на пенсионираните артисти, а към техния отбор се присъедини Борис Годжунов, който е един от емблематичните естрадни певци на България.

Задачата на отбора на актуалните звезди е да пее в подкрепа на сирийските бежанци, потърсили убежище в България, а към техния отбор се присъедини Линда, която също е от Сирия.

Задачата на отбора на младите таланти е да пее в подкрепа на талантливи деца от домове за сираци, а към техния отбор се присъедини Ники, който също е отраснал без родителска грижа.

#Музикална академия #Сантра #Етиен Леви #България #Борис Годжунов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници