Изгониха плеймейтката Моника от парламента

Изгониха плеймейтката Моника от парламента
Изгониха Моника Валериева от парламента. Снимка: www.emodno.com
A A+ A++ A

Квесторите на Народното събрание изгониха от сградата плеймейтката Моника Валериева, която в петък реши да се пробва като парламентарен репортер.

Спряганата за любовница на футболиста Валери Божинов моделка се изживяваше като репортер на светско предаване. Тя пърхаше из коридорите на Народното събрание и се опитваше да предизвика интереса на депутатите.

Те пък я гледаха учудено и неразбиращо предвид напрежението около скандала с бившия шеф на парламента Христо Бисеров. Моника Валериева искаше да зададе малко по-нетрадиционни въпроси на политиците. За съжаление обаче всички отклониха поканите й за интервю, пише bpost.bg.

Най-учуден изглеждаше бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, който говори около 20 минути пред парламентарните репортери, когато тя се опита да го заговори. "Моля ви се, обстановката е доста напрегната. Не е сега момента да отговарям на смешни и неангажиращи въпроси", измъкна се подсъдимият депутат от ГЕРБ от напористата Валериева.

Дебютът на плеймейтката се провали безславно, тъй като беше помолена учтиво от квесторите да напусне сградата на Народното събрание.

#Моника Валериева #Цветан Цветанов #Народно събрание #Валери Божинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници