Тежки проблеми за България след приемането на мораториума, заяви Миков

Тежки проблеми за България след приемането на мораториума, заяви Миков
Днес 42-то Народно събрание показа, че очевидно не познава нито историята на Конституцията, нито пътя, който в последните 10-15 години извървя България, заяви Миков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

България ще има тежки проблеми с европейския си образ след приемането на това решение, заяви председателят на Народното събрание Михаил Миков след приемането на проект на решение за налагане на мораториум върху придобиването на право на собственост върху земя на територията на  България от страна на чужденци и чуждестранни юридически лица до 1 януари 2020 г.

„Днес 42-то Народно събрание показа, че очевидно не познава нито историята на Конституцията, нито пътя, който в последните 10-15 години извървя България. С внушително мнозинство се приема да изглежда на пръв поглед приемлив, с мотиви, които не отговарят на съдържанието на Конституцията. България ще има тежки проблеми с европейския си образ след приемането на това решение. Съвременна България не може да взема решения на базата на политическия популизъм”, коментира Миков, цитиран от агенция "Фокус".

#Народното събрание #Михаил Миков #Миков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници