Най-големият грях на БСП и правителството бил провалът на АМ "Хемус", казва Борисов

Най-големият грях на БСП и правителството бил провалът на АМ "Хемус", казва Борисов
„Сега правителството изважда АМ „Хемус” от оперативните програми, а след това до 2020 г. не може да се направи никаква промяна", заяви Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Най-големият грях на БСП и на тази тройна коалиция е това, че провалиха автомагистрала „Хемус“, заяви председателят на ГЕРБ, Бойко Борисов.

Според Борисов, с това действително Северна България е обречена на крах.

„Ако ГЕРБ беше на власт, в средата на 2014 година АМ „Хемус” щеше да се строи в пълния й обем“, обяви той и даде пример с автомагистралите „Марица”, „Струма”, „Тракия”, „Люлин”, „Дунав мост 2”.

„Сега правителството изважда АМ „Хемус” от оперативните програми, а след това до 2020 г. не може да се направи никаква промяна. Така че два месеца още управление на това правителство и след това до 2020 г., тези региони могат само да си говорят, че някога ще се оправят. Те никога няма да се оправят без магистрала „Хемус”. Това е артерията, която ще направи тази част на България добра”, коментира Борисов.

Председателят на партия ГЕРБ посети Нови пазар, където разгледа Градския парк, обновен по проект „Подобряване на физическата и жизнена среда в община Нови пазар”, на стойност 2 717 399 лв.

Борисов получи „Почетния знак на Нови пазар” от кмета Румен Панайотов.

Бойко Борисов раздаде автографи на жители на града, след което се отправи към Шумен за със симпатизанти на ГЕРБ в Народно читалище „Добри Войников”.

#Бойко Борисов #правителство #БСП #автомагистрала "Хемус"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници