Петя Буюклиева напусна Музикална академия

Петя Буюклиева напусна  Музикална академия
Петя, Прея и Кичка Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

Петя Буюклиева, Кичка Бодурова и Прея пяха на елиминациите в Музикална академия.

Прея се разплака след първото си изпълнение и сподели в ефир, че не иска да се връща в панелката в Люлин. От публиката пък бяха издигнали плакат: “Прея ние те обичаме Люлин също”. Тя бе спасена с два гласа от журито на Люси Дяковска и Георги Христов. Фънки гласува за Петя Буюклиева, а Здравко за Кичка Бодурова.

Сценичният дуел между Петя и Кичка завърши с резултат 15,8% на 84,2% в полза на Кичка и тя се завърна в академията. Малко преди да стане ясно какъв е зрителския вот, Кичка прегърна дългогодишния си приятел Георги Христов и му каза, че много го обича. Това е истинско събитие, защото двамата са скарани в продължение на години.

Всеки от тях поотделно споделяше, че иска да изглади нещата, но никой не правеше първата крачка. Участието им в шоуто явно им даде този шанс и те се прегърнаха и си простиха като стари приятели.

Петя Буюклиева напусна шоуто с усмивка. Изпълнителката на "Жена на всички времена" пожела някой от младите изпълнители да вземе голямата награда от 100 000лв. в шоуто и това да бъде голям трамплин в неговата кариера. Петя безспорно бе най-емоционалния участник в шоуто.

Журито, в това число дори и Фънки, я подкрепяха с реплики като : “Ти си глас-вселена” и “Който си може си го може”. Във вечерта на елиминациите тя отново получи техните овации и бе изпратена от публиката в залата на крака.

#Петя Буюклиева #Кичка Бодурова #Прея #Музикална академия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници