12 години затвор за Жоро Милионера

12 години затвор за Жоро Милионера
Жоро Милионера беше осъден от Пловдивския окръжен съд на 8 години лишаване от свобода, като присъдата беше протестирана от прокуратурата пред Апелативен съд. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Пловдивският апелативен съд увеличи наказанието на Георги Енев - по-известен като Жоро Милионера. Той ще лежи 12 години в затвора при първоначален строг режим, съобщиха от пресцентъра на Съдебната палата в Пловдив.

Жоро Милионера беше осъден от Пловдивския окръжен съд на 8 години лишаване от свобода, като присъдата беше протестирана от прокуратурата пред Апелативен съд.

Георги Енев е бил признат за виновен в това, че на 22.06.2012 г., в Пловдив като длъжностно лице - Охранител-инкасо и ръководител екип при "G4S Securе Solution", е присвоил чужди движими вещи - пари на обща стойност 1 471 058,52лв., собственост на три банки и на охранителното дружество, които пари са му били връчени в качеството на длъжностно лице да ги пази и управлява, а длъжностното присвояване е в особено големи размери и представлява особено тежък случай.

#Жоро Милионера #Георги Енев #Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници