"Атака" не подкрепят правителството, но си вършат работата, заяви М. Манолова

"Атака" не подкрепят правителството, но си вършат работата, заяви М. Манолова
„Този парламент ще се окаже най-работещият от всички досега, ако показател за това са приетите нормативни актове“, подчерта Манолова. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Депутатите от Атака не подкрепят правителството, те не са гласували за него. Атака подкрепя само тези закони, които счита, че отговарят на интересите на техните избиратели“, заяви заместник-председателят на парламента, Мая Манолова.

Относно провалените пленарни заседания, Манолова отбеляза, че те са били четири и не са се състояли заради отсъствието на парламентарната група на ГЕРБ.

„Ако ГЕРБ ходят на работа, ще има ли някакво значение дали Атака е там, или не? Това е очевидно. Атака, за разлика от ГЕРБ, изпълняват ангажимента си към своите избиратели - да ходят на работа, да внасят законопроекти и да участват в парламентарните дебати“, каза още председателят на НС.

До момента парламентът е приел 38 закона за 40 пленарни заседания, посочи Манолова.

„Този парламент ще се окаже най-работещият от всички досега, ако показател за това са приетите нормативни актове“, подчерта тя.

Така Манолова опроверга информация в медиите, че България е загубила доста в дните, в които не са се състояли заседанията на парламента.

#Мая Манолова #правителство #БСП #ГЕРБ #"Атака"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници