Извинения, пророчества и сълзи в "Музикална академия"

Извинения, пророчества и сълзи в "Музикална академия"
Лора Караджова ще избухне в сълзи в епизода в понеделник. Снимка: www.bgtop40.bg
A A+ A++ A

Елиминациите се отразяват по различен начин на участниците в риалитито по ТВ7 "Музикална академия". Техните емоции се простират от сълзи през напрежение до разкаяние.

Петя Буюклиева цяла седмица мисли каква песен да изпее във вторник, за да блеснат големите й гласови данни. Тя е обидена на зрителите, че са я изпратили на елиминации още след първия голям концерт. Същевременно държанието на естрадната легенда към по-младите участници е остро, тя почти не спи и не се храни редовно. Оказа се, че пророческите заложби на певицата са изострени, защото в непринуден разговор тя предрече на Дичо бебе в най-скоро време.

Лора Караджова проявяваше голямо спокойствие и вместо да заляга над нотите, се впусна в невинен флирт с другия изпратен на елиминации - Любен. След това обаче се усамоти в двора и се разплака. В понеделник зрителите ще разберат дали сълзите й са от многото емоции или просто майка й й липсва.

Младият талант Любен, който също е на елиминации като Петя и Лора, поиска прошка от Етиен Леви и я получи. Предстои да разберем дали Етиен ще продължи да помага на Любен в подготовките за концертите.

#Лора Караджова #Петя Буюклиева #Любен #Етиен Леви #ТВ 7 #Музикална академия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници