Първи депутат напуска ГЕРБ - Йоана Кирова

Първи депутат напуска ГЕРБ - Йоана Кирова
Снахата на отвлечения бизнесмен Киро Киров - Йоана Кирова, която влезе през май за втори път в редиците на парламентаристите не посочи мотивите за напускането си. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Има подадено искане за излизане от Народното събрание на депутати от ГЕРБ, съобщи председателят на парламента Михаил Миков пред "Дарик". "Мисля, че за Йоана Кирова става въпрос", каза той, но заяви, че няма информация за причините.

Подадената оставка трябва да бъде разгледана от Народното събрание и чак тогава народният представител се освобождава от мандата, даден му от избирателите.

Снахата на отвлечения бизнесмен Киро Киров - Йоана Кирова, която влезе през май за втори път в редиците на парламентаристите не посочи мотивите за напускането си, коментира в."Преса".

Според изданието Кирова е решила да напусне сегашната си работа поради семейни причини. На нейно място идва Снежана Дукова, която в предишното Народно събрание бе известна с патетичните речи от парламентарната трибуна.

Оттеглянето на Кирова разби очакванията кой пръв ще напусне редиците на  ГЕРБ. Очакваше първата оставка да бъде хвърлена от бившия министър на културата Вежди Рашидов.

#ГЕРБ #Йоана Кирова #Михаил Миков #Снежана Дукова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници