Пламен Орешарски ми краде идеите, оплака се Бареков

Пламен Орешарски ми краде идеите, оплака се Бареков
В началото на септември Бареков изпълни обещанието си да влезе активно в политиката. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Премиерът Пламен Орешарски е кукла на конци на Сергей Станишев и Лютви Местан. Той краде идеи от програмата на "България без ценцура", заяви Николай Бареков в студиото на ТВ7.

Бившият шеф на ТВ7, който в началото на септември влезе в политиката със заявка, че ще свали правителството и ще отстрани ГЕРБ от властта, призна, че в миналото е бил в добри отношения с Бойко Борисов, но това не му е попречило да го свали от власт.

Той обвини Борисов, Цветан Цветанов и Росен Плевнелиев за скандала с бюлетините в Костинброд.

"Разривът с Борисов настъпи в един момент, защото се опитвах да оправя ГЕРБ отвътре. Когато Борисов бе никой, аз му давах трибуна. Но направи една-единствена грешка - той се откъсна от българския народ и стана глух за неговите проблеми", коментира Бареков.

Бившият шеф на ТВ7 призна, че е платил автобус на бабите от родопското с. Забърдо, които написаха песен за него.

"Моят проект не е месиански, няма да има цар. Аз ще приема експерти, но не и лица участвали в изпълнителната власт. Нашата програма ще се прави на регионален принцип", обясни Бареков.

Той предлага трудова мобилизация за хората, които нямат образование. Например в т.нар казарма ще се учи сутринта, а след обяд ще се работи по обществени проекти. За хората с основно образование Бареков предлага службата да е шест месеца, а за остраналите - три.

Миналата седмица Николай Бареков съобщи, че в листите за Европейски парламент, освен себе си, ще включи само майки, най-вече самотни. Изискванията са да говорят чужд език и да имат подходящо образование.

#Николай Бареков #Бареков #ГЕРБ #Бойко Борисов #Росен Плевнелиев #Пламен Орешарски #Сергей Станишев #Лютви Местан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници