Българките са по-красиви от бразилките, сигурен е Тиаго Силва

Българките са по-красиви от бразилките, сигурен е Тиаго Силва
Тиаго на рекламата за първия блок, който пусна в експлоатация в Порто Алегре. Снимка: "24 часа"
A A+ A++ A

Процентно погледнато, българките са №1. Бразилия е огромна страна и е нормално да има повече красавици. Но около тях има и доста грозновати. В България по улицата може да видиш уникални жени. И то постоянно. Другите като че ли не се забелязват. В България всичко е красиво, заяви бившият футболист от Литекс Тиаго Силва, който от 2010 г. живее в родната си Бразилия, в интервю за "24 часа".

"Много неща ми липсват в България. И приятелите, и момичетата. Липсва ми Ловеч, липсва ми София. Да се разходиш спокойно, без кола. Тук без кола си нищо. Няма къде да седнеш и да пиеш едно кафе. Без да има напрежение около теб. Бразилия е огромна и постоянно под напрежение", заяви футболистът.

Футболистът, който е студент по "Публична администрация" в университета в Порто Алегре, от няколко месеца има приятелка.

"Е, имам приятелка. Чак пък сериозна. Сърцето трябва винаги да бъде отворено за красотата. Никой не знае кога ще я срещнеш. Заради това трябва да си подготвен. Аз винаги съм", коментира с усмивка Силва.

Силва  се появява в “Литекс” през зимата на 2001 година. За ловчанлии играе в 16 мача. След това се връща за 8 в “Парана” под наем, за да изиграе 60 и да отбележи 4 гола за “Литекс”. С тима печели купата на България за 2004 г. През 2005 година преминава в ЦСКА и прави два силни сезона - 56 мача и 6 гола. С “червените” е шампион, носител на купата и суперкупата на България.

През 2007 година преминава в белгийския “Генк”, където има 31 мача за 3 години и е носител на купата. Прибира се в Бразилия през 2010 година и записва 24 мача за “Жувентуде”. Последният му отбор е “Униао Сазано”, но там не играе и приключва кариерата му. Притежава български паспорт още от престоя си в “Литекс”. Христо Стоичков го вика за контролата с Турция на 17 август 2005 година, която печелим с 3:1. Заради мачовете му в младежкия отбор на Бразилия обаче ФИФА отхвърля молбата на БФС да му разреши да играе в официални мачове у нас.

#Тиаго Силва #Бразилия #България #Литекс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници