ГЕРБ да си аргументират вота, да не пропилеят шанса на опозицията, настоява Нейнски

ГЕРБ да си аргументират вота, да не пропилеят шанса на опозицията, настоява Нейнски
Надежда Нейнски настоя ГЕРБ да представят ясни аргументи в искания вот на недоверие, който партията на Бойко Борисов внася в четвъртък. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

В момента най-важното е какви ще са мотивите за вота на недоверие, който ГЕРБ ще внесе и с какви аргументи той ще бъде защитен, заяви евродепутатът Надежда Нейнски пред БНТ.

Надежда Нейнски настоя ГЕРБ да представят ясни аргументи в искания вот на недоверие, който партията на Бойко Борисов внася в четвъртък заради работата на Министерството на инвестиционното планиране. Причината, която изтъкват от ГЕРБ е, че това министерство на практика не съществува, но харчи държавни пари за секретарки и шофьори.

"Ако аргументацията не е стабилна и не покаже добре каква е позицията на опозицията, то тогава вотът би бил пропилян шанс", предупреди Нейнски.

Тя категорично отрече да са водени политически консултации между ГЕРБ и Реформаторския блок.

"Сериозните разговори в политиката са на едни официални консултации между дадени партии, а разговори по телефона и по кафенетата не са сериозни. Очакванията към Реформаторския блок са големи и ако той не успее да им отговори, това би довело до голямо разочарование сред българите", смята Надежда Нейнски.

Тя очаква чрез Гражданския съвет блокът да се консолидира и наистина да се постигне обединението, което хората очакват от партиите участващи в него.

#ГЕРБ #Надежда Нейнски #Нейнски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници