Повече от 230 души ще вземат участие в дискусия с президента

Повече от 230 души ще вземат участие в дискусия с президента
Над 230 са регистрираните за участие в първата тематична дискусия по инициативата на президента Росен Плевнелиев „Диалог с гражданите“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Над 230 са регистрираните за участие в първата тематична дискусия по инициативата на президента Росен Плевнелиев „Диалог с гражданите“, съобщиха от прессекретариата на президентството.

Под наслов: „Гражданите имат думата!“ държавният глава ще участва в обсъждането на въпроси на пазарната икономика в България.

Дебатът ще се проведе на 17 септември, вторник, в Централния военен клуб в столицата.
Най-често задаваните въпроси на заявилите участие граждани се отнасят до връзката на работещата пазарна икономика с равнището на образованост; същността на прехода към пазарно стопанство и неефективност в управлението на обществения ресурс; мястото на пазарната икономика в политическия дневен ред.

Гражданите са заявили желание да дебатират по въпросите за повече или за по-малко държавна регулация; за прозрачност на процедурите по обществени поръчки; мерките за насърчаване на малките и средните предприятия; за регионална специализация чрез създаване на клъстери, както и по въпроси на енергетиката и на управлението на средствата от Европейския съюз.

#Росен Плевнелиев #Европейския съюз

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници