Орешарски: Най-голямото ни постижение за първите сто дни е освобождаването от страха

Орешарски: Най-голямото ни постижение за първите сто дни е освобождаването от страха
Не успяхме, на този етап, да убедим една част от българското общество, че работим в полза на обществото, но се надявам да успеем в следващите сто дни с действия“, отбеляза министър-председателят. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

За първите сто дни може би най-голямото ни постижение е освобождението от страха“, заяви премиерът Пламен Орешарски, на брифинг в Народното събрание, предава „Фокус“.

Това може да го чуете навсякъде по улиците, сред бизнеса, сред обикновените граждани“, добави Орешарски.

Сигурно не сме успели в много неща. Не успяхме, на този етап, да убедим една част от българското общество, че работим в полза на обществото, но се надявам да успеем в следващите сто дни с действия“, отбеляза министър-председателят.

Ще се опитаме да систематизираме първите и най-важни стотина мерки за сто дни – някои от тях изпълнени, на други изпълнението е стартирало или е стартирала подготовка”, каза още Орешарски.

Стоте дни обикновено дават насоките на един кабинет. Поне такава е външната практика и анализаторите коментират на базата на действията от първите сто дни каква е характеристиката на кабинета, какво може да се очаква от него, инвеститорите си правят инвестиционни планове, гражданите си правят планове за управлението на домакинските бюджети, спестяването и т.н.”, добави премиерът.

#Пламен Орешарски #правителство #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници