TV7 ще излъчи бенефиса на Стилиян Петров

TV7 ще излъчи бенефиса на Стилиян Петров
A A+ A++ A

TV7 ще излъчи бенефиса на Стилиян Петров тази неделя, 8 септември, 19:30. Редица бивши и настоящи световноизвестни футболисти, сред които Джон Тери, Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Робер Пирес и Шей Гивън ще участват в спектакъла.

Двубоят, който "Селтик" организира в чест на своя бивш капитан, ще бъде с благотворителна цел, като всички средства ще бъдат предоставени на фондацията за борба с левкемията, която българинът ще основе. Парите за телевизионни права, които TV7 ще плати на организаторите, също ще бъдат дадени за благотворителност, предаде БГНЕС.

Във футболния спектакъл ще има и много престижно българско присъствие - Димитър Бербатов, Мартин Петров, Мариан Христов, Радостин Кишишев и Христо Йовов. Участие ще вземат още настоящите мениджъри на "Селтик" и "Астън вила" – Нийл Ленън и Пол Ламбърт.

Петров, който беше диагностициран с левкемия миналата година и продължава успешно своето лечение, обяви край на състезателната си кариера на 9 май. 33-годишният полузащитник се оттегли след 679 мача за своите клубове ЦСКА, "Селтик" и "Астън вила" и рекордните 106 за България.

"Ще покажем двубоя в праймтайм – от 19:30, за да могат максимален брой българи да го гледат след последния отпускарски уикенд. Благодарим на Стилиян Петров, който също помогна да осъществим това излъчване", каза Миляна Велева, изпълнителен продуцент "Спорт"

#Стилиян Петров #Димитър Бербатов #Мартин Петров #Мариан Христов #Радостин Кишишев #Христо Йовов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници