Найденов и БАСТА: Трудно ще спечелим доверието на хората

Найденов и БАСТА: Трудно ще спечелим доверието на хората
Според Мирослав Найденов хората не вярват на никого.
A A+ A++ A

„Не искаме да виждаме децата си по улиците. Политиците сами си го направиха. Трудно ще спечелим доверието на хората".

Това заяви бившият земеделски министър Мирослав Найденов в ефира на Нова телевизия в събота.

"Хората, излезли на улицата, са смели хора. Хората на улицата не вярват на никого и имат основание да не вярват", категоричен е той.

„Самите ние в проекта БАСТА сме правили грешки и се надявам да сме се поучили. Има много голяма апатия в обществото – повече от половината българи не гласуват. Опитваме се да създадем алтернатива на апатията. Първо ще предложим за ръководство на тази партия млади хора. Второ – нов начин за вземане на решение. Обикновено решенията се взимат отгоре. Искаме да направим интернет платформа, в която да се гласува в реално време", обясни Найденов. По думите му, такива платформи са правени и преди, за да бъдат взети предвид, а БАСТА ще направи платформата, за да се вземе крайното решение като позиция на партията.

„С проекта БАСТА искаме да кажем „стига". В абривиатурата сме обяснили какво означава. Ще търсим членство към Европейската народна партия. Учредяването на партията ще бъде на 22 септември", посочи Найденов. По думите му, не е най-важно откъде тръгва партията, а какво ще направи.

#Мирослав Найденов #БАСТА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници