Зинаида Златанова на открита приемна за европейските проекти

Зинаида Златанова на открита приемна за европейските проекти
Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова посети новооткрита информационна приемна за граждани в Борисовата градина относно средствата по европейските проекти на страната ни. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова посети новооткрита информационна приемна за граждани в Борисовата градина относно средствата по европейските проекти на страната ни, предаде агенция „Фокус”.

Вицепремиерът Златанова посети приемната заедно с Реналдо Мендметс, ръководител на отдел „България” в ГД „Регионална политика” на Европейската комисия. Присъства и заместник-кметът на Столична община Любомир Христов.

С откритата приемна на Областен информационен център – София в столицата се поставя началото на поредица открити приемни, които ще се състоят през септември в цялата страна.

Инициативата е на Централния информационен и координационен офис в дирекция „Информация и системи за управление на средствата от ЕС” на Министерски съвет.

Основната цел на този тип приемни е гражданите да бъдат запознати с управлението на средствата, които страната ни усвоява по европейски проекти.

Първата открита приемна в София се намира на входа на Борисовата градина, до езерото „Ариана”.

#Зинаида Златанова #Европейската комисия #Любомир Христов #Министерски съвет #Борисовата градина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници