Саша Безуханова: Необходими са избори веднага!

Саша Безуханова: Необходими са избори веднага!
Трябва да има избори веднага, това е морален акт. Има достатъчно доказателства че кабинетът "Орешарски" няма ресурс на доверие и вероятно на експертност, каза днес по БНТ един от създателите на интернет платформата "България може" (MoveBG) Саша Безуханова
A A+ A++ A

Трябва да има избори веднага, това е морален акт. Има достатъчно доказателства че кабинетът "Орешарски" няма ресурс на доверие и вероятно на експертност, каза днес по БНТ един от създателите на интернет платформата "България може" (MoveBG) Саша Безуханова.

Тя допълни, че независимо, че в голяма степен ще се повторят резултатите от последните избори, следващото управление няма да си позволи "да продължава в този формат на обвързаност." Безуханова каза още, че "спонтанната" подкрепа на кабинета, демонстрирана в петък от хора докарани от провинцията, провокира гражданското общество.

Според нея, ако става дума за партийна подкрепа, то хората е трябвала да носят съответните атрибути.

Саша Безуханова е на мнение, че в България няма дефицит на партии, защото съществуват над 200 такива, но има дефицит на политики, които да въведат приемственост. Страната се нуждаела и от експертно и почтено лидерство.

"Това е задачата на "България може" и тя е по-значима от това да създадеш нова партия. Тя е отвъд партиите, браншовете, хората се събират на ценностен принцип", поясни Безуханова.

#Саша Безуханова #избори #протести #партии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници